Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Het creatieve proces is een wonderlijk ding. Je schrijft liedjes, neemt ze op, en ineens zie en hoor je alles anders. Dat overkwam Inge van Calkar, die we nog kennen van haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Gaandeweg is haar smaak, stijl en aanpak veranderd. Dan kun je wel stug door blijven gaan op de oude voet, maar de aantrekkingskracht van een nieuwe richting is veel interessanter. De akoestische gitaar werd ingeruild voor een elektrische, terwijl de liedjes een flinke elektronica injectie meekregen.

De eerste track van het album Reset, I Don't Mind, werd uitgebracht in januari 2018 en meteen gefeatured in de New Music Friday NL playlist op Spotify, gevolgd door de Nederlands Viral 50, Absolute Alternative, New Alternative en Annemieke Schollaardts A-Lijst | NPO Radio 2.Haar tweede single - Imaginary - kwam binnen op plaats 10 in de New Alternative Playlist. Nu is daar een nieuwe single: Hold You Hate You Love You Leave You en die is uiteraard weer bijzonder fijn! 

SUPPORT: TIM KAMPHUIS

Tim Kamphuis zingt graag over Drentse treinmeisjes, lange nachten op de dansvloer en Instagramverslaafden. De jonge singer-songwriter uit Meppel weet daarmee al een breed publiek aan zich te binden. In veelzijdige popliedjes bezingt Tim de coming of age¬-perikelen met een eigenzinnige (en soms ietwat sarcastische) twist, wat zijn muziek opvallend toegankelijk laat klinken. In januari 2018 verscheen Tim's debuut EP Pretty Girl (getting all her drink for free). De single ''Pretty Girl'' werd al snel na verschijnen gedraaid op 3FM. Met de EP op zak speelde Tim al in Hedon, Paradiso en TivoliVredenburg. In 2019 gaat Tim het podium op met nieuwe muziek en een nieuwe fullband show.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...