Dit evenement is geweest

Paper Branches is een muziek project opgericht door Ardie van der Knijff.  In de liedjes projecteert hij de verwondering over het mysterie van schoonheid en liefde. De liedjes klinken dromerig en cinematografisch. Het valt onder de categorie alternatieve popmuziek en het is gemaakt voor alle mystieke zielen in deze wereld. In het najaar van 2018 bracht Paper Branches een eerste EP uit, deze krijgt zijn officiele presentatie tijdens de show op 3 mei.

SUPPORT: LISE LOW

De nordic popmuziek van Lise Low is een reflectie van haarzelf: fantasierijk en avontuurlijk.  Wanneer ze op het podium staat heeft Lise maar een missie: ‘Het hele publiek overspoelen met schoonheid, als balsem op de ziel.’ Ze creëert met haar sprookjesachtige muziek en storytelling een wereld vol hoop, vreugde en troost, en ze hoopt hiermee ook de echte wereld van de luisteraar een beetje in te kleuren. Haar muziek en teksten doet denken aan Bjork en Patrick Watson, terwijl haar stem wat weg heeft van die van Tori Amos, met hetzelfde bereik en expressieve dynamiek. Weer onderweg naar huis volgen haar melodieën je zachtjes, als een vriendelijke echo.

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...