Dit evenement is geweest

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Op donderdag 11 juli is het weer zover en staat Bluesworld Collective voor de 4e keer op in poptempel Hedon. Wederom zal deze avond in het teken staan van bluesmuziek van ongekende klasse.  Degenen die het concept van Bluesworld Collective kennen weten dat de samenstelling van het collectief bij elk optreden anders is.  Hierdoor is een optreden van BWC steeds weer nieuw, fris en verrassend. Wat niet verrassend is, is dat het niveau elke keer hoog ligt. De samenstelling van Bluesworld Collective is bij elk optreden uniek, mis deze eenmalige avond dus niet.

 

Bluesworld Collective zal deze avond onder andere bestaan uit de volgende kanjers uit de blueswereld: 

Tom Veltien: gitaar en zang (Tom Veltien band),
Lars Müller: gitaar en zang (Blue Brew, Jon Meyerjon band)
Mark Eshuis: drums (o.a. Jan Akkerman)
Dennis Hemstra: bas (o.a. The Tightropes)
Joni Fens: sax (Fens & Friends, Sugadaddy & the Honeydrippers)
Thomas van den Berg: mondharmonica en gitaar (alias Kid Harpin’, o.a. Dave Chavez band)

Maar dat is nog niet alles. De avond zal opgeluisterd worden door een bluesman van formaat. Wie dat is, blijft nog geheim, wat geen geheim is dat het een groot feest zal worden. De samenstelling van Bluesworld Collective is bij elk optreden uniek, mis deze eenmalige avond dus niet en koop alvast je ticket. BE THERE!!

SUPPORT: HERBIEBLUES (HARBERT GREZEL) 

Als harmonica one-man band gaat Herbie terug naar de oorsprong van de blues. Hij won hiermee in in 2013 de Dutch Blues Challenge.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...