COMEDY NIGHT
ADAM FIELDS / BERIT COMPANJEN / RONALD SMINK / HARRY GLOTZBACH

Datum wo 17 apr 2019
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:45
Studenten 10,50 (op vertoon studentenpas aan deur)
Regulier 12,50
Bestel tickets

Woensdag 17 april is de grote zaal van Hedon het toneel voor vier Nederlandse top cabaretiers tijdens de Comedy Night!

ADAM FIELDS 

Adam behoort al jaren tot de sterke, gevestigde orde van Nederlandse stand-up circuit. Adam behoort tot een van de vaste comedians van het comedy cafe in Amsterdam. Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul. De geboren Londenaar is een internationale comedian, hij speelt door heel Europa en is geregeld te zien in comedyclubs in Singapore, Zuid-Afrika en Indonesië.

BERIT COMPANJEN 

Ze is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Comédienne Berit Companjen staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. De oud deelneemster van Cameretten geeft een show weg met herkenbare situaties.

RONALD SMINK

Ronald Smink is een Fries woonachtig in Groningen, zijn comedy is volledig out of the box. In combinatie met een lenig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd.

HARRY GLOTZBACH

Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn  bizar grappige kijk op de wereld om hem heen.  Harry gaat met elke realiteit aan de haal, improviseert er flink op los, maar blijft altijd  geloofwaardig. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, Yoga pogingen, de ondergang van de Panda, Steve Jobs in de hel, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen.  en ook met zijn gitaar en zangstem weet hij elk publiek te bespelen.

ADAM FIELDS
Adam behoort al jaren tot de sterke, gevestigde orde van Nederlandse stand-up circuit. Hij is een echte headliner en een top MC.  Adam  behoort tot een van de vaste comedians van het comedy cafe in Amsterdam.  Zijn materiaal is zeer divers, van politiek tot de grootste flauwekul.

BERIT COMPANJEN 
Ze is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Comédienne Berit Companjen staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. De oud-finaliste van het prestigieuze Culture Comedy Award geeft een show weg met herkenbare situaties.

RONALD SMINK
Ronald Smink is het vleesgeworden stripfiguur. Ronald denkt volledig out of the box dat in combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht zorgt dat hij een comedian is die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma`s getoerd door heel Nederland.

HARRY GLOTZBACH
Stap in het comedy universum van Harry Glotzbach en laat je verrassen door zijn bizar grappige kijk op de wereld om hem heen. Een bizar bezoek aan de Action, seksuele frustraties, vooroordelen over het hebben van rood haar, relatieruzies door tandpastadopjes, Yoga pogingen, de hilarische pijn van het ouder worden, baantjes waar je je kapot voor schaamt, het komt allemaal aan bod met een flinke saus vileine humor eroverheen.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...