Dit evenement is geweest

Ze zijn terug van weggeweest! De vier langharige talenten van de in Zwolle opgerichte rockband, Tarragona. Krachtige vocalen à la Ronnie James Dio en Bruce Dickinson samen met melodische gitaarsolo’s in een Spaans tintje, dat alles dat opgejaagd door opzwepende ritmes; dat is Tarragona in het kort. Bestaande uit indrukwekkende zanger/gitarist Vidal Wildeboer, charismatische gitarist Lennart van Kampen, vingervlugge bassist Bastiaan Bijsterbosch en energieke drummer Stef Hoekjen vormen de jonge mannen van Tarragona een groep samen die je niet snel zult vergeten.

Deze jonge talenten zetten de toon als één van de beste aanstormende hardrock en heavy metalbands van Nederlandse bodem. Met hun eigen composities, zelfgeschreven teksten en unieke sound spelen zij letterlijk en figuurlijk ijzersterk op elkaar in. Hiermee onderscheidt Tarragona zich met kop en schouders van de andere rock en metal (cover)bands in ons kikkerlandje. Invloeden van bands als Alter Bridge, Pantera, System Of A Down en Metallica zijn goed in hun muziek te herkennen.

SUPPORT: THE STRAIGHT RAVENS
De support wordt verzorgd door The Straight Ravens. Een tevens Zwolse band met drie jonge gasten met een voorliefde voor de blues. Samen spelen zij de beste nummers van onder andere Jimi Hendrix, Led Zeppelin en Cream. The Straight Ravens zijn 3 jongens die samen de artiestenopleiding op Deltion volgen.

De formatie bestaat uit:
Mozes van Rees op gitaar (18)
Robin van Westerlaak op bas (19)
Ruben Spoolder op drums (21)

Naast covers spelen The Straight Ravens ook lange improvisatie jams om een goed gevoel neer te zetten. Kortom de perfecte jonge bluesband!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...