Dit evenement is geweest

Op zaterdag 25 mei is University Of Dance, het meest sexy dancefeest van Zwolle en omstreken, terug in Hedon! Natuurlijk zijn onze vaste residents Giocatori en de Zwolse partymachine Low-Reply weer van de partij om het kwik tot ver boven het tropische gehalte te doen stijgen! Na Freddy Moreira hebben we wederom één van Nederlands grootste DJ's weten te strikken om hit na hit te draaien in Hedon met niemand minder dan Yung Felix!

YUNG FELIX 

Van Vroom met Famke Louise, tot Loco met Dopebwoy en Ja met Kraantje Pappie en Bizzey, Yung Felix vormt een groot deel van de playlist van menig Nederlandse clubDJ op dit moment. Niet zo gek want Felix zijn beats hebben iets hypnotiserends waar je wel laag op moet gaan! Maar ook als DJ behoort Yung Felix op dit moment tot de buitencategorie van Nederland waarbij hij met ontbloot bovenlichaam zijn publiek Loco Loco laat gaan! 

 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...