THE DOORS ALIVE

Datum zo 22 sep 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:00
Prijs € 27,00
Bestel tickets

Bezoekers bekeken ook:


De magie van the Doors moet en zal worden overgedragen op volgende generaties. Iets wat ’s werelds bekendste tribute-band The Doors Alive ziet als hun plicht en magnifiek tot uiting weet te brengen.

The Doors Alive uit Engeland wordt door vele critici gezien als de nr. 1 tribute band van die legendarische groep The Doors. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties! Natuurlijk spelen The Doors Alive alle grote hits van The Doors, zoals Light My Fire, When The Music's Over, The End, Love Her Madly en Riders On The Storm, ook komen minder bekende briljanten aan bod als The Chrystal Ship, en draagt zanger Mike gedichten van Jim Morrison voor, om de experience compleet te maken. Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors! 


Het talent van Ray Manzarek wordt loepzuiver nagespeeld. Ook de solo van de bassist tijdens ‘Light My Fire’ is het vernoemen waard. De muzikale replica van Robby Krieger leeft zich tijdens het wereldberoemde nummer gedurende een aantal minuten op magnifieke wijze uit. Het feit dat het publiek ademloos het tafereel gadeslaat, toont de klasse van de muzikant.”

Artiesten Nieuws


 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...