Dit evenement is geweest

Na een succesvol verlopen clubtour in het najaar van 2018 met maar liefst twee keer een uitverkochte Hedon heeft Daniël Lohues besloten ook in 2019 met de elektrische band te gaan spelen. In de maand mei te zien in de clubs, en de rest van de zomer op festivals. Hij gaat op pad met een keuze uit de bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. Tijdens de clubtour zal de liveplaat (ook op vinyl als luxe dubbelaar!) te verkrijgen zijn met daarop opnames die afgelopen najaar gemaakt zijn! 

De band bestaat deze tour uit: Daniël (gitaar en zang), Bernard Gepken (gitaar), Reyer Zwart (bas), Bram Hakkens (drums) en Ferry Lagendijk (toetsen). Daniël Lohues kreeg voor zijn werk tot nu toe onder meer onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie M.G. Schmidtprijs, hij werd ereburger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’.

SUPPORT: FOKKO (SOLO/AKOESTISCH)

Het voorprogramma is vanavond in handen van FOKKO die een speciale akoestische set komt spelen en zijn band hiervoor thuis laat. Alvast een voorproefje op zijn optreden wat hij vrijdag 28 juni in Hedon zal geven. Maar voor dit keer dus moederziel alleen op het podium. Fokko pakt dertigersdilemma’s genadeloos aan op zijn nederrock debuutalbum Stadaarnietzodoeiets. De voormalig frontman van het populaire Want Want is herboren en klinkt frisser, cynischer en scherper dan ooit. 

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...