MATT SIMONS

Datum zo 17 nov 2019
Locatie Grote Zaal
Status Uitverkocht
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 30,00
VIP € 80,00
Uitverkocht

Dit event is helemaal uitverkocht. Wij raden aan om geen kaarten via andere websites te kopen aangezien de kans bestaat dat je teveel moet betalen, tickets niet echt zijn of überhaupt niet geleverd worden.  


Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Hedon? Meld je aan voor de Hedon Whatsapp Service door Hedon Agenda, Hedon Concerten of Hedon Dance te appen naar 06 46 66 87 05.


Bezoekers bekeken ook:


De Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons begon zijn zegetocht in Nederland. Met zijn albums Pieces en Catch & Release weet hij zich op te werken tot een van de grotere singer-songwriters van dit moment. Matt Simons geeft in Nederland optredens van Pinkpop en North Sea Jazz tot AFAS Live en maar liefst negen keer een uitverkocht Ahoy tijdens De Vrienden van Amstel Live. Nu komt Matt Simons naar Hedon voor een show wat je gerust intiem kan noemen!

Met zijn derde album After The Landslide wil Matt Simons naast Europa ook de rest van de wereld veroveren. Deze artiest uit Californië noemt dit album het meest persoonlijke en ambitieuze album tot nu toe. Muzikaal kan je Matt Simons vinden ergens in het gebied tussen Bon Iver en Bruce Springsteen. Uiteraard is de piano de basis maar muzikale uitstapjes linksom en rechtsom schuwt Matt Simons zeker niet!  

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...