SON MIEUX

Datum do 12 dec 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 14,50
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Son Mieux is terug! Na een knettergoede show in Hedon begin van dit jaar is het tijd voor nog meer swingend gitaargeweld en popballads, in de Grote Zaal! Son Mieux is het alter ego van Camiel Meiresonne. Hoewel de jonge Camiel nog maar reeds zijn debuutalbum uit heeft neemt hij een schatkist vol ervaring met zich mee. Son Mieux speelde al op zijn elfde in een bandje en is professioneel muzikant sinds zijn veertiende waarnaar hij in Soul Sister Dance Revolution en All Missing Pieces speelde.

Camiel is naast liedjesschrijver, zanger, gitarist, toetsenist en producer te omschrijven als nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Son Mieux pakt je op en neemt je mee op reis door zijn wereld.
Vreugde, plezier, pijn, angsten en misschien een verdwaald liefdesverhaal. Son Mieux schrijft zijn liedjes in het holst van de nacht en daarom klinkt zijn muziek zowel intiem als uitbundig. Gewelddadig tokkelend op zijn gitaren, bijgestaan door zijn naaste vrienden en familie (op een bont palet aan instrumenten).

Faire de Son Mieux, de albumtitel van zijn debuutplaat, is Frans voor ‘het beste uit je zelf halen, alles geven wat je in je hebt.’ Zo iemand is hij. Camiel zit met ziel en zaligheid in de tien hoogstpersoonlijke liedjes van dit debuut.


'Son Mieux grijpt je bij de strot om je pas na het laatste applaus weer los te laten. 
En je vindt het nog leuk ook.' - 3voor12


Op Faire de Son Mieux staan tien pure, afgeronde popliedjes met onweerstaanbare hooks en refreinen. Met een persoonlijk verhaal als in de beste folk, maar ook met een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in gesoigneerde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. Groot hart, koel hoofd. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...