Dit evenement is geweest

Dat Los Angeles een broedplaats is voor rockbands wordt opnieuw bewezen door de mannen van ZFG. Topmuzikanten en vrienden Jules Galli, Josh Devine, Trev Lukather en Sam Porcaro en besloten samen de studio in te duiken en zonder regels of verplichtingen muziek te maken. Op de eerste dag gaven zij het beestje een naam: “Zero Fucks Given” leidde tot hun bandnaam ZFG. Met hun enorme chemie creëerde zij een sound die te beschrijven valt aan anthemische, hook-filled melodieën met funky rockgitaar riffs en groovy rock beats.

De band bestaat uit niet de minste muzikanten! Naast zanger Jules Galli en drummer Josh Devine (voormalig One Direction) bestaat ZFG uit gitarist Trev Lukather (zoon van Steve Lukather van Toto) en bassist Sam Porcaro (zoon van Mike Porcaro van Toto). In april kwam hun EP uit met o.a. single “Special” en daarom is het hoog tijd om de wereld voor te stellen aan de next generation rockstars tijdens de eerste wereldtour van ZFG!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...