NOUVELLE VAGUE
HANS STROEVE

Datum vr 25 okt 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:45
Prijs € 29,50
Bestel tickets

Het is alweer 15 jaar geleden dat Nouvelle Vague de wereld omver blies met new-wave hits uit de jaren tachtig, gepresenteerd in een zwoel bossa nova-jasje. Het Franse collectief wist covers van Joy Division, Depeche Mode en The Sisters of Mercy op een verleidelijke manier te presenteren, waarin een succesrecept was geboren.

Vijf albums en een aantal glorieuze wereldtournees verder is het tijd om het 15-jarig jubileum te vieren. Terug naar het broeiende 2004, met akoestische gitaren, een paar keyboards, fantastische stemmen en een onmeetbare ambiance. Naast de tour komt er dit jaar een documentaire over de band en maarliefst twee verschillende albums met tracks die nog niet eerder zijn vertoond.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...