Dit evenement is geweest

Gratis

Let op: Dit evenement is gratis maar je moet je wel registreren! Registreer nu door hier te klikken.

Een nieuw digital marketing event in Zwolle! Elk kwartaal twee boeiende sprekers en natuurlijk een borrel om na te praten.

De kans is groot dat je je de afgelopen jaren wel eens hebt afgevraagd of jij ook iets met artificial intelligence zou moeten doen. De kans is nog groter dat je je hebt afgevraagd wat het eigenlijk precies is en wat je ermee zou kunnen. Vragen die onze twee sprekers voor je gaan beantwoorden. Met heldere cases en inspirerende voorbeelden uit hun eigen praktijk.

Personal shopping op een next level

Charli Tony (CTO bij Wehkamp)

Hoe ziet het speelveld eruit als een derde daarvan al bezet is door Amazon en Alibaba? Bij Wehkamp weten ze dat maar al te goed, maar belangrijker nog: ze weten er hun eigen spel te spelen. CTO Charli Tony legt uit hoe ze dat doen en welke rol AI daarbij speelt.


Big data voor iedereen

Bas Nieland (Founder en CEO bij Datatrics)

Big data alleen voor grote bedrijven met grote budgetten? Niet als het aan Datatrics ligt. Volgens het bedrijf uit Enschede moet elk bedrijf aan voorspellende marketing kunnen doen. Oprichter Bas Nieland laat zien hoe je op ieder moment in de customer journey relevant kunt zijn en hoe je dit het beste aanpakt.


Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat ons betreft nog veel te weinig.

Daarom organiseren wij 038 Digital. Ieder kwartaal nodigen we een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uit om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...