Dit evenement is geweest

Bestel tickets  

Let op: De show van Rico, Sticks, Typhoon en Kubus zal stipt om 20:00 beginnen!

Na afloop van het concert zal Beats For Roy - Deep XL plaatsvinden! Kaarten hiervoor zijn apart verkrijgbaar via deze link! 

BEATS FOR ROY - LIVE

Een line-up waar menig muziekliefhebber van droomt! Op zaterdag 08 juni treedt het Zwolse titanentrio Typhoon, Rico  & Sticks en de alom geroemde producer Kubus  belangeloos op tijdens de benefietavond : BEATS FOR ROY – LIVE. Met deze unieke avond wordt er geld opgehaald voor  de stamceltherapie van Leroy Konjanan,  bij menig Zwollenaar bekend als Techno DJ Roy El Kei, en zijn strijd tegen een agressieve vorm van MS . Na afloop van het optreden draait niemand minder dan de beste hiphop DJ van Nederland,  Snelle Jelle, de ene na de andere classic .

‘’Het doel van de avond is om een mooi bedrag in te zamelen voor de behandeling. Daarnaast wil ik samen met de stichting iedereen bedanken die mij de afgelopen maanden heeft gesteund. Alle acties die werden opgezet, het was hartverwarmend. Daarom vieren we deze avond feest, samen met drie van de grootste muziekiconen van deze stad, thuis in Hedon’’. – Aldus Leroy Konjanan.

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...