POPQUIZ
THE LIVINGROOM PRESENTS: DE 8E EENMALIGE JAARLIJKSE POPQUIZ

Datum vr 27 sep 2019
Locatie Grote Zaal
Status Uitverkocht
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 12,00
Uitverkocht

Eén ticket is bedoeld per team van 4 personen en is inclusief borrelhapje.

Na 7 keer een succesvolle quiz in The Livingroom, doen we dit jaar de 8e eenmalige popquiz XXL!! Pakkal en Gekke Henkie van Team Slayer hebben weer 12 rondes met uiteenlopende vragen bedacht, uiteraard weer met nieuwe thema’s, en zoals altijd met een flinke dosis humor.  Wat kan je verwachten? Een zeer uiteenlopende, toegankelijke quiz, met geluid en beeldfragmenten, en fotorondes. Van smartlap tot metal, en alles wat er maar tussen zit, van de jaren 60 tot deze eeuw. Het openingsfragment is natuurlijk weer van Slayer. En zal Sabrina ook weer langs komen?

Zoals gebruikelijk hebben we naast de hoofdprijs ook weer een prijs voor het origineelste antwoord, en ook voor de laatste plaats. En er zijn weer prachtige bonusprijzen te bemachtigen door de hele quiz heen.

Wees er op tijd bij, er is maar beperkt ruimte!

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...