PATRICIA VAN HAASTRECHT

Datum vr 11 okt 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 15,50
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Bezoekers bekeken ook:


Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste solo concert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen, van musical (Defying Grafity uit Wicked) tot klassiek. Van popclassics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him) naar het door haar zelf geschreven stuk ‘I’m here’. Patricia doet in 2018 mee aan The Voice Of Holland. Haar blind audition-nummer 'Rise Up' is inmiddels meer dan 4 miljoen keer bekeken op YouTube en was trending in november. Met de song ‘Bleeding Love’ zong Patricia zichzelf de live shows in van The Voice Of Holland.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...