CELEBRATING THE BANDS
ARTEZ JAZZ & POP ZWOLLE

Datum wo 05 jun 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 19:00
Zaal open 19:00
Prijs € 0,00
Gratis

Vanaf maandag 20 mei tot en met woensdag 05 juni kan de Zwollenaar haar hart ophalen als het gaat om muzikaal talent ontdekken. Meer dan 20 bands van artEZ Jazz & Pop Zwolle geven in deze periode 8 avondvullende concerten in poppodium Hedon en op Cultuurschip Thor. Op maandag 20 mei wordt de reeks afgetrapt in de Reulandzaal aan het conservatorium in Zwolle. De avonden beginnen om 19:30 en toegang is gratis.

De opleiding Jazz & Pop van het ArtEZ conservatorium in Zwolle staat bekend om haar diversiteit in muziekstijlen binnen haar opleiding. Dit zal dan ook duidelijk terugkomen tijdens de Celebrating The Bands avonden, een dynamische concertreeks met Jazz en Pop in de meeste brede zin denkbaar inclusief een waaier aan aanverwante muziekstijlen. De perfecte kans voor het publiek om de bands van de toekomst te ontdekken.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...