BLUESWORLD CAFE
RAMBLIN' DOG

Datum di 05 nov 2019
Locatie Hedon, Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 20:00
Prijs € 0,00
Gratis

Elke 1e dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand speelt Ramlin' Dog!

Het spelen van akoestische blues met passie en plezier is de drijfveer van de 4 illustere heren van Ramblin’ Dog. Momenteel brengen ze hun goed ontvangen debuut-CD ten gehore in den lande en weten hiermee een breed publiek aan zich te binden. In 2016 drongen ze door tot aan de finale van The Dutch Blues Challenge. Die titel wonnen ze daar niet, maar wel de prestigieuze publieksprijs en sindsdien worden ze serieus genomen in de Nederlandse blues-scene.

Het repertoire van Ramblin’ Dog bestaat uit zowel eigen composities als zelf gearrangeerde nummers van de grote blues-artiesten in verschillende stijlen en is dus lekker gevarieerd. De vier muzikanten hebben een uitgebreide muzikale ervaring, die je terug hoort in hun mix van gevoelige, swingende, maar bovenal gepassioneerd gespeelde blues-songs. Ramblin’ Dog zorgt voor kippenvel en de behoefte om te dansen!

Ramblin’ Dog bestaat uit:
• Joep de Greef zang (lead), bluesharp en gitaar
• Frank Reemers zang en gitaar (lead)
• Markus Trum bas
• Maurice Meesters cajon en percussie

Bluesworld is het blues programma bij RtvFocus. Het wordt samengesteld en gepresenteerd door Cor Bartelink en Tonio Aa. Elke dinsdagavond is het beluisteren vanaf 20.00 tot 22.00 uur op www.rtvfocuszwolle.nl. Voor meer info www.bluesworld.nl.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...