BLUESWORLD CAFE
ST. LOUIS SLIM

Datum di 03 dec 2019
Locatie Hedon, Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 20:00
Prijs € 0,00
Gratis

Elke 1e dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand speelt St. Louis Slim!

St. Louis Slim is opgericht in 2009 en bestaat uit een zangeres en vier mannen afkomstig uit Rotterdam e.o.:

  • Monique, lead-vocals
  • Robin, lead- en rhythm guitar
  • Arno, bass guitar en backing-vocals
  • Michel, bluesharp en backing-vocals
  • Peter, drums

Het repertoire bestaat uit een mix van eigen versies van meer en minder bekende songs van de blues-giganten en vooral ook eigen werk. Maart 2016 is de 3e CD “Desolated Track” uitgekomen.
Juli 2017 is de nieuwe (4e) CD “Empty Places” gereleased.
Een nieuwe (live) CD (mede ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band) staat dit jaar gepland.

Bluesworld is het blues programma bij RtvFocus. Het wordt samengesteld en gepresenteerd door Cor Bartelink en Tonio Aa. Elke dinsdagavond is het beluisteren vanaf 20.00 tot 22.00 uur op www.rtvfocuszwolle.nl. Voor meer info www.bluesworld.nl.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...