Dit evenement is geweest

Gratis

Voor PROTO bundelen Landstede Mediaredactie, Hedon, Zwolse Theaters en Buro Ruis hun krachten. Tijdens live een tv-uitzending, gemaakt door eerstejaars Mediaredactie studenten, worden de thema’s Fashion, Dance, Zang en Musical belicht. Met reportages en met gasten die (young)professionals in de creatieve industrie met hun ervaring verder kunnen helpen.
Na afloop van de tv-uitzending is er ruimte om de gasten te ontmoeten, vragen te stellen en te netwerken.

Het programma komt tot stand vanuit het idee van Hedon Academy maar voor deze gelegenheid een speciale invulling samen met bovengenoemde partners.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...