Dit evenement is geweest

Gratis

Als (young)professional in de creatieve industrie ben je nooit uitgeleerd. We hebben daarom voor jou een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de creatieve industrie belichten. Samen met onder andere Buro Ruis, Hedon en de Zwolse Theaters hebben we een interessant programma samengesteld. Zo helpen we je om eventuele ingewikkelde kwesties op te lossen en delen we tips en tricks van experts uit de creatieve industrie. Na afloop van de ACI is er ruimte om de sprekers te ontmoeten, vragen te stellen en te netwerken.

 

De ACI tijdens Proto worden mede mogelijk gemaakt door Buro Ruis, Hedon & de Zwolse Theaters. Tijdens deze ACI zal dieper ingegaan worden op de onderwerpen Muziek, Theater, AV-Techniek.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...