Dit evenement is geweest

Gratis

De tour van 2019 staat in het teken van
PEACE, LOVE and MUSIC.

Een markt geïnspireerd op de hippie markten van Ibiza. Een hipp(i)e markt waar circa 70 moderne hippies, originele hippie en bohemian producten aanbieden.

Over Hip & Happy events:
Sfeer, gezelligheid en beleving zijn de kernwoorden van dit evenement. Festivalbeleving, een belangrijk aspect die niet vergeten mag worden. Kraampjes met festivalmode en accessoires, mobiele kapper, face-art, een waarzegster, originele aankleding en andere beleving. Hip & Happy events zet het totaalplaatje neer!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...