FOREVER AMY
MET ORIGINELE BAND AMY WINEHOUSE

Datum do 05 mrt 2020
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:30
Prijs € 29,50
Bestel tickets

Vanaf 2 januari 2018 werken we ‘cashless’ in Hedon, oftewel ‘contantloos”. Dit houdt in dat er enkel met pin betaald kan worden en we geen contant geld meer kunnen aannemen. Dit geldt voor de kaartverkoop aan de deur en het afrekenen van consumptiemunten. De muntautomaten werkten al enkel met pinbetalingen. Met de switch naar cashless wordt de garderobe vanaf 2 januari gratis en hoeft daar dus geen losse euro meer voor betaald te worden.

Forever Amy is een eerbetoon aan de in 2011 overleden superster Amy Winehouse. Onder begeleiding van Amy’s originele band neemt Alba Plano het publiek mee langs alle muzikale hoogtepunten van de jazz- en soul-zangeres. De uit Sicilië afkomstige Alba weet als geen ander de muziek van Amy te vertolken, zowel vocaal als qua stijl en podiumpresentatie. Forever Amy is een authentieke en respectvolle terugblik op het oeuvre van Amy Winehouse.

De originele band van Amy, die samen met de Valerie-zangeres de top van de popmuziek gezien heeft, bestaat uit bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Grondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist Jim Hunt. Met de show Forever Amy laat de band nogmaals fijntjes zien wat voor prachtwerk Amy heeft achtergelaten. 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...