Dit evenement is geweest

Gratis

LET OP: Om 20.00 begint de inschrijving. Bij 8 aanmeldingen sluit de inschrijving en om 20:30 begint de open mic. Elke deelnemer kan 2 liedjes laten horen.

Elke maand organiseert het Zwols Songwriters Gilde o.l.v. Esther Groenenberg een Open Mic. Als je mee wilt doen en 2 liedjes wilt spelen, kan je je aanmelden bij songwriters@hedon-zwolle.nl. Omdat deze open mic de afsluiting van het seizoen is, is er een hoofdgast aanwezig, namelijk Hannah Mae.

HANNAH MAE
Hannah Mae (1998) uit Emmen is een jonge, rootsy singer-songwriter bij wie de muziek in haar bloed zit. ”Ik zing al zolang ik me kan herinneren. Vroeger zong ik liedjes van K3 voor de buren, tegenwoordig zing ik mijn zelfgeschreven nummers op verschillende podia.” Hannah Mae heeft in 2019 geschreven met o.a. Daniël Lohues en Ilse DeLange. Met haar optredens, zowel met band als solo, met alleen haar gitaar -van huiskamers en café’s tot support shows in grote theaters- gooit ze hoge ogen. Een aanstormend talent, waarvan je later zult zeggen 'die zag ik nog bij die ene open mic in Hedon'.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...