Dit evenement is geweest

Gratis

Op dinsdag 25 juni zullen er verschillende bands hun nieuwe EP presenteren in de kleine zaal. Deze selectie van muzikanten, afkomstig van de opleiding artiest van het Deltion College, hebben een half jaar lang stage gelopen onder de vleugels van het Hedon Productiehuis. De afgelopen maanden hebben zij, samen met verschillende professionals, toegewerkt naar het uitbrengen van hun eigen EP. Zij presenteren de EP’s met trots aan jullie dus wees erbij!

JETLAG JENNY

Jetlag Jenny, bestaat uit vier studenten ‘Artiest Muzikant’ die elkaar gevonden hebben in hun liefde voor rockmuziek. Invloeden van punk, rock, pop, metal en een vleugje Toto komen samen in een nieuw fris geluid. Wekenlang hebben ze zichzelf opgesloten binnen de muren van Hedon waar ze keihard hebben gewerkt aan hun eerste EP, die halverwege juni uitgebracht zal worden. Stevige gitaren, beukende drums, en een bak energie zijn de basis voor een verfijnde rocksound!
ALAN'S BREAKFAST

Alan’s Breakfast is een psycedelic rockband die ontstaan is op het Deltion college (Artiest Muzikant). Naast onze passie voor 70’s, stoner en psychedelic muziek, wilden we ook echt wat gaan ondernemen.   Zo zijn wij, Jasper Bokesebelt (gitaar), Robin van Westerlaak (bas), Ruben Spoolder (drum), Andy Nijmeijer (toetsen) en Anouk Werger (vocalen) bij Hedon beland. Wij halen inspiratie uit o.a. Queens of the Stone Age, Tash Sultana en King Gizzard & The Lizard Wizard. Momenteel zijn we bezig met onze debuut EP.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...