VOOR AL WAT IK BEMIN: BAZART, TOURIST LEMC E.A.
BAZART / TOURIST LEMC / AAFKE ROMEIJN / IRIS PENNING / BRIHANG / EVA VAN MANEN / FREEZ

Datum zo 24 nov 2019
Locatie Hedon
Status Bevestigd
Aanvang 16:00
Zaal open 15:30
Early Bird €27,00
Normaal €32,00
Bestel tickets

Het muziekfestival Voor Al Wat Ik Bemin kent slechts één gemene deler: een voorliefde voor de vaderlandse taal en de muziek en poëzie die hieruit voortgekomen is. Van intieme optredens tot energieke showcases van Freez en Aafke Romeijn tot een kruisbestuiving aan genres met artiesten uit België zoals Tourist LeMC, Bazart, Brihang en Eva van Manen.

Op zondag 24 november wordt heel Hedon omgetoverd tot een indoorfestival waarbij de bezoeker naast het reguliere muziekprogramma een divers randprogramma kan bezoeken met o.a. een Instagram expositie van instagramdichters @tanteagaath, @eventjeseefje en @hartkamers en optredens het Zwolse Songwritersgilde.

LINE-UP: BAZART / TOURIST LEMC / AAFKE ROMEIJN / BRIHANG / EVA VAN MANEN  / FREEZ / IRIS PENNING

 

RANDPROGRAMMERING: INSTAGRAMDICHTERS: @TANTEAGAATH, @EVENTJESEEFJE, @HARTKAMERS / SONGRWITERSGILDE / KUNSTBENDE

 

BAZART

TOURIST LEMC

AAFKE ROMEIJN

EVA VAN MANEN

BRIHANG

FREEZ 

IRIS PENNING

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...