Dit evenement is geweest

SAVE THE DATE! Op 17 juni geeft Tom Roelofs zijn examenshow in Hedon Zwolle. Hiermee studeert hij af van conservatorium ArtEZ Zwolle. Voor deze avond heeft Tom een spetterende band bij elkaar getrommeld waarmee powervolle pop/rock en funk muziek gespeeld zal worden. Kaarten zijn aan de deur te koop en kosten €5,00 per stuk (voor ArtEZ studenten gratis). Vanaf 18:30 is iedereen van harte welkom. Tot dan!

REMCO LEDDERS

Remco Ledder geeft op 17 juni 2019 een examenconcert ter afsluiting van zijn 4-jarige conservatoriumperiode aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Remco speelt samen met zijn vaste band een gevarieerd programma. In zijn programma worden eigen stukken maar ook stukken van onder ander Gino Vannelli, Paul Simon en Ilse de Lange ten gehore gebracht. Oftewel: een muzikaal uiteenlopende avond die toch dicht bij Remco blijft.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...