ARROW ROCK FESTIVAL
TRIBUTE 2020

Datum za 25 jan 2020
Locatie IJsselhallen
Status Bevestigd
Aanvang 13:30
Zaal open 13:30
Prijs € 27,50
Bestel tickets  

De kaartverkoop start zaterdag 15 juni om 09:00 uur!

Eind januari 2020 neemt het Arrow Rock Festival - TRIBUTE 2020 je mee op een trip down to memory lane van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde. Op Arrow Rock Festival - TRIBUTE 2020 zullen de beste tribute bands van grote namen als Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Status Quo, Scorpions Motörhead en Alice Cooper die op de eerste Arrow Rock Festivals speelden een optreden verzorgen.

De allerbeste klassieke rockbands stonden vanaf 27 juni 1993 op het terrein De Schans in Lichtenvoorde op twee verschillende podia. Het Arrow Rock Festival - TRIBUTE 2020 neemt je opnieuw mee naar de sfeer van de eerste unieke Arrow Rock Festivals in Lichtenvoorde. Dit keer met de beste twaalf beste tributebands van o.a. Deep Purple, Status Quo, Scorpions, Alice Cooper, Motörhead, Thin Lizzy en Ten Years After. Arrow Rock Festival – TRIBUTE 2020 wordt een gezellig feestje voor allen die de eerste Arrow Rock Festivals meemaakten. Vraag je vrienden mee met wie je destijds het festival bezocht en herbeleef dit memorabele evenement. Met drie podia, een vinyl-en-cd-markt, een markt en natuurlijk goed eten en drinken zijn alle ingrediënten voor dit geslaagde feestje aanwezig.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...