JOOST / MEROL
AVONDFESTIVAL BRUISWEKEN

Datum ma 26 aug 2019
Locatie Grote Zaal
Status Uitverkocht
Aanvang 21:30
Zaal open 21:30
Prijs € 5,00
Leeftijd 16+
Uitverkocht

Dit optreden maakt onderdeel uit van de HBO BRUISWEEK (deelnemers hebben gratis toegang!), de introductieperiode voor studerend Zwolle!

Maar omdat we ons voor kunnen stellen dat je, ook als je niet begint met een studie in Zwolle, dit feestje niet wilt missen bieden we een beperkt aantal reguliere tickets aan. En wel tegen een bespottelijk scherp tarief van € 5,00! 

 

 

JOOST 

Een vreemde vogel maar wel flyer dan een meeuw, deze Scandinavian Boy. Joost gebruikte de afgelopen jaren YouTube als een platform om zijn creativiteit te uiten en bouwde als EenhoornJoost een grote fanbase op. In muziek heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden, zijn excentrieke kijk op de wereld verpakt hij in heerlijk vreemde bangers die massaal worden opgepikt en gestreamd. Tijdens de HBO Bruisweek 2018 liet Joost het Grote Kerkplein en het Zwolse publiek al turn-up gaan en werd er een band gesmeed tussen de rapper en Zwolle, of zoals de rapper destijds zelf al zei: ' Zwolle ik zou iedereen van jullie willen adopteren'

MEROL 

Merol ging het voorbije jaar van nul naar honderd. Dat bleek uit haar 3 uitverkochte Paradiso shows. De zangeres maakt catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten en jaren ’80 synths. De roodharige femme fatale is charmant, ondeugend en een tikkeltje ordinair, maar met een gezonde dosis zelfspot weet ze ieders hart te veroveren. Precies een jaar geleden bracht ze haar eerste single ‘Ik Wil Een Kind Van Jou’ uit, daarna volgde de hits ‘Lekker Met De Meiden’ en ‘Kerst Met De Fam’. ‘Lekker Met De Meiden’ eindigde in meerdere eindejaarslijstjes.De verdere muzikale omlijsting is handen van de ambassadeurs van het populaire dancefeest University Of Dance met Dennis Brugman, Giocatori en Low-Reply.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...