T-99

Datum vr 31 jan 2020
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 14,50
Bestel tickets

Drie wilde rock-‘n-roll-vrijbuiters met groots grommende gitaren, roffelbeukende drums, pets-kets contrabas en dubbelloops vocalen. Dat zijn natuurlijk de mannen van het alternatieve rootsrocktrio T-99. 

T-99 wist uit te groeien tot een van de meest opvallende en invloedrijke bands ter wereld. Alleen: dat wisten ze in het buitenland, niet hier. Over de grenzen is T-99 de band die de rootsmuziek een opdonder gaf, door het te injecteren met rock. En surf. En blues. En jazz, country, folk, bluegrass, rock & roll, punk, soul en Oost-Europese muziek. Kortom: bastaardmuziek van het zuiverste soort.

De band die wereldwijd meer dan 600 keer optrad, het podium deelde met Chuck Berry, Dr. John, Los Lobos en Little Feat en wordt als de grondlegger van de alternatieve rootsrock. Ze bestaan 20 jaar! Tijd voor een clubtour langs een selectie van de fijnste zalen van Nederland, waarbij Hedon natuurlijk niet mag worden onthouden.

 

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...