KULTURE KLUB XL: TIME BANDITS (LIVE)
HANS STROEVE / JAAP BRIENEN

Datum vr 08 nov 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 22:00
Zaal open 22:00
Prijs € 15,00
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

We vieren het leven van nu, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren. Want terwijl jij rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub. Na meerdere uitverkochte edities in de klein zaal verplaatsen we Kulture Klub nu naar de grote zaal van Hedon. Op 08 november pakken we groots uit met één van de iconen uit de jaren '80: Time Bandits.

TIME BANDITS 

Time Bandits is onlosmakelijk verbonden met de 80’s waarin ze niet uit de charts weg te slaan waren! In 1981 scoorden de Time Bandits met de eerste single direct een grote (dans)hit met Live It Up, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam. In 1983 bereikte het nummer I’m Specialized In You de tweede plaats in de top 40. Het was een monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en 450.000 in Frankrijk. Ook de daarop volgende single Listen To The Man With The Golden Voice haalde de top 10.Kenmerkend aan de Time Bandits is het professionele geluid van funk, disco, soul en rock gecombineerd met het onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...