Dit evenement is geweest

Gratis

Het Bruisconcert vindt plaats op het Grote Kerkplein en is vrij toegankelijk voor iedereen!

Op dinsdagavond 27 augustus vindt op het Grote Kerkplein het jaarlijks terugkerende Bruisconcert plaats! Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek die van 26 tm 28 augustus in Zwolle zal plaatsvinden. Het Bruisconcert maakt weliswaar onderdeel uit van het introductieprogramma, maar is vrij toegankelijk voor iedereen. Ook dit jaar is Buro Ruis er weer in geslaagd om een line-up samen te stellen met gevestigde namen uit verschillende genres waarmee het Bruisconcert een feest van en voor iedereen!

LINE-UP: SUZAN & FREEK / SNELLE / DAREDEVILS.

SUZAN & FREEK

Met trots mogen wij aankondigen dat Nederlands' bekenste muziekduo/- lovebirds Suzan & Freek de avond aftrappen. Suzan & Freek ken je natuurlijk van de met Goud bekroonde hitsingle Als het avond is en hun ongekend populaire YouTube-kanaal vol met covers als Altijd Wel Iemand en Jolene.

SNELLE

Misschien wel de snelst opkomende talenten uit de Nederlandse hiphop van dit jaar is natuurlijk Snelle! Zijn carrière gaat momenteel Plankgas. Zo kreeg hij begin dit jaar nog een platina plaat voor zijn single Scars en een won hij de FunX Music Award in de categorie Best Song.

DAREDEVILS

Het Bruisconcert sluit af met het knallende sterrenteam de DareDevils! Bereid je voor op een muzikale blikseminslag waarbij de bekendste classics en gewaagde actuele hits in elkaar zullen versmelten!

Foto: Christein Hoffen


Het Bruisconcert is onderdeel van de HBO Bruisweek die van 26 t/m 28 augustus in Zwolle zal plaatsvinden. Het Bruisconcert maakt weliswaar onderdeel uit van het introductieprogramma voor alle Zwolse studenten, maar is vrij toegankelijk voor iedereen.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...