Dit evenement is geweest

Uitverkocht

Een dansmiddag speciaal voor 60+!
Bij aanvang ontvangt u een kop koffie en een drankje.

Eindelijk een heerlijke middag vol dansbare deuntjes uit de jaren 50 en 60! Het Dans Lokaal is een nieuw Zwols dansinitiatief gericht op de jeugd van toen, met de ouderen van nu. De eerste editie zal plaatsvinden in Poppodium Hedon op zondag 25 augustus. Het wordt een gezellige middag met een vrijblijvende en ongedwongen sfeer. Een middag waarbij u net als vroeger kunt dansen, of aan de bar kunt genieten van een drankje. Niets moet, alles mag. Diskjockey Niek verzorgt de muzikale omlijsting zodat u kunt swingen, jiven, twisten en misschien zelfs weer eens de boogiewoogie danst! Bent u minder goed ter been? Geen probleem. Onze zaal is rolstoeltoegankelijk.

Wat kunt u verder allemaal verwachten?
U wordt bij de ingang ontvangen door onze vriendelijke gastvrouwen. U ontvangt in ruil voor uw kaartje een kopje koffie en een drankje. Er is voldoende ruimte in onze bewaakte garderobe voor uw jas en uw tas. Daarnaast zijn er voldoende danspartners aanwezig, zodat u ook gerust alleen kunt komen. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en een middag vol vermaak. Wij heten u graag welkom!

Het Dans Lokaal is een initiatief van WIJZ Welzijn, Poppodium Hedon, Gina Maria en SamenZwolle.

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...