BREAKBAAR: NYMFO
AUDIO ASSAULT / KRAKOV / SOBANIC

Datum za 19 okt 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Early Bird €5,00
Normaal €9,00
Leeftijd 18+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

Snares die je trommelvliezen laten scheuren en keiharde basslines, dit is Breakbaar! Hét feest met de allerdikste drum-n-bass en dubstep met dit keer NYMFO achter de decks! 

Nymfo

Een DJ in hart en ziel met veel ervaring, als Nymfo verzamelt hij al jarenlang Airmiles langs de internationale festivals en podia. Nymfo gaat al meer dan tien jaar mee als DJ en werd in het verleden twee keer uitgeroepen tot beste drum ’n bass DJ van Nederland.

 

  

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...