CARLTON JUMEL SMITH
DJ CABRON

Datum do 12 dec 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 20:00
Zaal open 19:30
Prijs € 17,00
Bestel tickets

Carlton Jumel Smith is een 59 jarige soulzanger uit Harlem, New York. Zijn carriere verloopt opmerklijk, deze zanger vind het vertrouwen bij een Fins label en brengt vanuit Helsinki zijn laatste album Lexington Avenue uit. Een album wat klinkt als een vergeten klassieker en waar Carlton Jumel Smith zich laat horen als een hele sterke en veelzijdige artiest. De in de New Yorkse wijk Harlem geboren en getogen muzikant maakte deel uit van meerdere bands en liet in deze bands horen dat hij uit de voeten kan met alles tussen soul, funk en house. 

DJ CABRON
René Nagtegaal ofwel Cabrón draait een overheerlijke blend van soul, funk, jazz, hiphop, latin en brasil. Zijn voorliefde gaat uit naar vinyl en dat is dus ook wat hij voornamelijk draait. Zijn motto: It's the groove that makes you move!

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...