Pathe aan de Gracht: Drijf- inn Cinema
Film: BOHEMIAN RHAPSODY

Datum zo 08 sep 2019
Locatie Potgietersingel
Status Bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 20:00
Prijs € 0,00
Gratis

De kijkwijzer voor Bohemian Rhapsody is 12+

Na meerdere succesvolle edities van Pathé aan de gracht zijn Pathé, Buro Ruis en Hedon tijdens het Stadsfestival terug met een nieuwe editie van:Drijf-Inn Cinema! Deze buitenbios is niet alleen aan de gracht maar ook op de gracht! Dus neem je jacht, roeiboot, zitzak, bank of klapstoel mee naar de Potgietersingel en geniet van de film.

Op zondagavond 08 september kun je gratis genieten van de nu al legendarische film Bohemian Rhapsody! 

BOHEMIAN RHAPSODY 

Freddie Mercury, zanger van Queen, groeit uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De band heeft met hun met iconische liedjes een revolutionair geluid, maar de levensstijl van Freddie laat de band bijna ineenstorten.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...