BRUISBOOT: NONCHELANGE / SPROKEN
STADSFESTIVAL

Datum zo 08 sep 2019
Locatie Stadsfestival
Status Net bevestigd
Aanvang 15:00
Zaal open 15:00
Prijs € 15,00
Bestel tickets

Nonchelange

NONCHELANGE is het helemaal - en daarmee bedoelt hij dat hij bijna alles zelf doet. De zelfbenoemde narcist speelt bijna elk instrument en produceert ook nog eens alles zelf. Daar bovenop gebruikt hij dan ook nog eens zijn eigen stem wat resulteert in een heel bijzondere eigen saus. Voor zijn nieuwe project ‘Gelukkig, Gelukkig’ sloeg hij echter wel de handen ineen met andere muzikanten wat heeft geleid tot een nog muzikaler geheel. Het project is nog niet in zijn totaliteit online te beluisteren, echter performed hij dit al wel live - en dit is een hele bijzondere ervaring, waarbij ook je lachspieren op proef worden gesteld.

Sproken

SPROKEN staat voor feesten maar ze willen de bezoeker ook een duidelijke boodschap meegeven. Feesten doe je namelijk niet alleen, dus kijk wat vaker om je heen. Niet alleen nu, maar ook morgen en alle dagen die nog komen.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...