Dit evenement is geweest

Voor het lasergamen koop je per team een ticket van €12,50. Op je ticket staat aangegeven voor welk tijdslot je een ticket hebt gekocht!

 

Spanning, sensatie, rook en laserguns. In teams van 5 nemen jullie het 20 minuten tegen elkaar op. Ren door de gangen! Verstop je! En versla als eerste je tegenstanders. Met welke 4 vrienden vorm jij het gouden team?

De lasergame arena is onderdeel van het #LübeckPleinFestijn. Tijdens dit festival (van 21 tot 24 aug) gaan we ideeën voor een groener en toffer Lübeckplein proefdraaien. Wat is JOUW plan voor dit plein? #pleindecampagne Laat het weten via www.pleindecampagne.nl. De Provincie Overijssel stelt €100.000 beschikbaar, dus wie weet mag je het binnenkort écht uitvoeren!

 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...