LUX ft. SNELLE JELLE / ABSTRACT
DJ BERKUM

Datum za 09 nov 2019
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 23:00
Zaal open 23:00
Early bird 6,00
Normaal 10,00
Bestel tickets

We zijn op 09 november weer terug met het lekkerste R&B en hiphopfeest van Zwolle! Deze editie LUX hebben we man of the match Snelle Jelle weten te strikken. Als producer werkte hij al eens met de grootste namen en bracht hij onlangs met The Magnificent 7 een instrumentaal album uit met het uitzonderlijke gastoptreden van Wu-Tang Clan members Ghostface Hilla en The Rza. Als DJ wordt Snelle Jelle al jaar en dag beschouwd als één van de grootste DJ's van Nederland en wordt hij door vele collega's ook wel ‘Your favorite dj’s favorite dj' genoemd. 

Om onze urban-liefhebbers nog extra te verwennen hebben we niemand minder ‘president’ ABSTRACT en onze vaste resident DJ Berkum uitgenodigd om de line-up compleet te maken.

Lux, geen lauwe zweverige tunes, maar van het begin tot einde knallen met de heetste dansbare tracks.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...