HEDON ZWAAR PRESENTS: INFANT MEAT SHIELD
ALBUM RELEASE SHOW | LINE-UP: MASSIVE ASSAULT, CAFFAS RAIN

Datum za 21 sep 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:30
Prijs € 0,00
Gratis

Het Zwolse gezelschap Infant Meat Shield heeft al meerdere malen de bühne van de Kleine Zaal onveilig gemaakt met hun brute Death Metal en komt nu met diens eerste Full Length! Bij zo’n mijlpaal hoort natuurlijk een Release Show en waar anders dan in thuisbasis Hedon Zwolle kun je zo’n release show houden? Onlangs tekenden de heren bij Vidar Records wat ook de nieuwe Plaat “Lunacy” uit zal brengen.

Om het heugelijke feit nog feestelijker te maken, neemt IMS hun vrienden (en oude Hedon Zwaar bekenden) van Massive Assult en Caffas Rain mee. Een avond die garant staat voor Death Metal van het bruutste soort.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...