KINDERDISCO XXL
i.s.m. DOOMIJN

Datum vr 18 okt 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 18:30
Zaal open 18:30
Einde 19:45
Prijs € 5,00
Leeftijd Voor kinderen van groep 6, 7 en 8 (ID Verplicht)
Bestel tickets

Een ticket is incl. garderobe en consumpties voor de kinderen. Ouders mogen gratis naar het oudercafé in de foyer. 

De meest epische kinderdisco van Zwolle keert terug! Na een fantastische editie in februari halen we op 18 oktober de lichtvloer, virgin cocktailbar, dikke visuals en lekkerste platen weer te voorschijn om de herfstvakantie flink af te trappen. De grootste dansvloer van Zwolle is weer gereserveerd voor de jongsten: de zaal waar artiesten als Ronnie Flex, Maan, Snelle en Kensington hun triomftochten langs lieten gaan. Misschien zelfs wel de zaal waar jouw vader je moeder heeft ontmoet! Als jij van 18:30 tot 19:45 voor de vetste dansmoves zorgt, dan regelen wij de discolampen en de drankjes!


 Hoewel de Grote Zaal deze avond off limits is voor ouders, hebben we natuurlijk ook aan hun gedacht. Daarom richten we een heus oudercafé in in de foyer. Mocht je je echt niet kunnen beheersen dan kun je tijdens de sneak peak om 18:30 even kort naar binnengluren.


Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...