Dit evenement is geweest

Gerson Main en Freez ontmoeten elkaar op 2016 op de Bruisboot en sindsdien maken de heren geregeld samen muziek! We zijn dan ook onwijs trots dat we deze heren weer samen kunnen zien, drie jaar later, op de Bruisboot!

GERSON MAIN 

Gerson Main maakt, naar eigen zeggen, dansbare poëzie, eigenzinnige levensliederen en Caribische country. Hij werd in 2015 bekend toen hij meedeed aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland en noemde zijn eerste album “De Slechtste Singer-Songwriter” van Nederland. Maar dat is hij zéker niet!  Wij kijken uit naar zijn optreden voor ons bij het KinderMuziekFestival! Gerson Main heeft al veel opgetreden. Zo stond hij onder andere op Lowlands, Solar, Eurosonic Noorderslag en theaterfestival De Parade. En dat bewijst maar weer hoe goed Gerson is.

 

FREEZ

Stel je een muzikant voor met verhalen van de straat, het taalgevoel van Gerard Reve en de charme van James Dean en voilà, je hebt Freez. Deze Zwolse songsmid start zijn carrière als hiphopper en schrijft inmiddels liedjes vol donkere romantiek.

Vanachter de piano versmeedt hij serieuze rap met pakkende melodieën die hij live speelt met band. Zijn muziek is rauw, stads en eerlijk met een enorme dosis taalgevoel en poëzie. Hiphop noir die zich vermomt als catchy pop. Songs vol overdenkingen over de levenswandel van zichzelf en de mensen om hem heen, oprecht en niet schuw voor wat er in de schaduw leeft. Niet voor niets werken zowel Typhoon, Rico & Sticks als Spinvis graag met hem samen en stond hij al meermaals als gastartiest voor een volle Ziggo Dome en Heineken Music Hall. Na zijn debuutplaat Les Demoiselles neemt Freez je op zijn nieuwe album mee in zijn zoektocht van jonge rapper tot een man die wil excelleren in het leven en in de muziek. De enige artiest die rustig Arctic Monkeys, Spinvis en Snoop Dogg in één adem noemt om je vervolgens grijnzend weer net zo hard mee de andere kant op te nemen. 

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...