JEBROER / OUTSIDERS

Datum vr 11 okt 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 21:30
Zaal open 21:00
Prijs € 12,00
Leeftijd 16+ (ID Verplicht)
Bestel tickets

Onder 16 jaar welkom onder begeleiding van een volwassene. 

JEBROER 

De hardste werkende artiest van Nederland komt eindelijk weer naar Hedon! Tim Kimman, ofwel Jebroer, is de afgelopen jaren niet te missen geweest in het clubcircuit en festivallandschap. Met inmiddels meer dan 1000 shows achter zijn naam stond hij o.a. op Pinkpop, Tomorrowland, Paaspop, The Flying Dutch, Dance Valley en Defqon.1. Met grote hits zoals ‘Kind van de Duivel’, ‘Engeltje’, ‘Me Gabber’ en ‘Vaderland’ heeft hij zich gevestigd in de wereld van de “harder styles” in zowel binnen- als buitenland. Ook in België, Duitsland en Oostenrijk kan niemand om hem heen. 

 

OUTSIDERS 

Verantwoordelijk voor vele grote hits met Jebroer, een bekend gezicht op all Europese party hotspots, gerespecteerd bij de grootste namen in de scene en beroemd (of berucht) door zijn unieke en explosieve adrenaline-kicks; Outsiders.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...