SONS OF THE EAST (EXTRA NACHTSHOW)

Datum vr 22 nov 2019
Locatie Kleine Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 22:30
Zaal open 22:00
Prijs € 28,00
Bestel tickets

De eerste show van Sons Of The East was binnen no time uitverkocht dus is het tijd voor een tweede exclusieve show, in de nacht!

Met hun unieke indie-folk sound en aanstekelijke energie zoals je alleen van hen gewend bent, zijn we trots om Sons of the East te mogen verwelkomen in onze Zwolse poptempel voor maar liefst twee shows! Terug naar waar het allemaal begon, als akoestisch trio in een intieme setting. Een aanrader voor de liefhebbers van artiesten als Bear’s Den, Matt Corby of Mumford & Sons.

 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...