DANS LOKAAL
DJ NIEK

Datum zo 20 okt 2019
Locatie Grote Zaal
Status Bevestigd
Aanvang 14:15
Zaal open 14:00
Prijs € 5,00
Bestel tickets
Eindelijk een heerlijke middag vol dansbare deuntjes uit de jaren 50, 60 en 70! Het Dans Lokaal is een nieuw Zwols dansinitiatief gericht op de jeugd van toen, met de ouderen van nu. Na een uitverkochte eerste editie in Hedon is het tijd voor een nieuwe editie op zondag 20 oktober.
 
Het wordt een gezellige middag met een vrijblijvende en ongedwongen sfeer. Een middag waarbij u net als vroeger kunt dansen, of aan de bar kunt genieten van een drankje. Niets moet, alles mag. Diskjockey Niek verzorgt de muzikale omlijsting zodat u kunt op de dansvloer een quickstep kunt dansen, jiven, twisten en misschien zelfs weer eens de boogiewoogie danst!
 
Bent u minder goed ter been? Geen probleem. Onze zaal is rolstoeltoegankelijk. Ook is er rekening gehouden met zit plek, zodat u tussen het dansen door even op adem kunt komen.

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...