SEUN KUTI & EGYPT 80 | ENIGE NL SHOW
SOULCLAP

Datum do 07 nov 2019
Locatie Grote Zaal
Status Net bevestigd
Aanvang 20:30
Zaal open 19:30
Prijs € 26,00
Bestel tickets

In de voetsporen van afrobeatpioneer en vader Fela Kuti, het tekent de afrobeat waarmee Seun Kuti zichzelf profileert. Als kind speelde Seun Kuti al mee in de band van zijn vader, Egypt 80, waarin hij na het overlijden van zijn vader frontman werd. Na jaren weet Seun nog steeds zijn vaders muziek van ongekend niveau te eren en hier zowel een persoonlijke touch aan te geven. Zijn laatste album 'Black Times' werd dan ook genomineerd als Best World Music Album tijdens de 61e Grammy Awards 2019.

SOULCLAP
De muzikale omlijsting is in handen van Soulclap. Soulclap is het kindje van Ome Funk en in 2006 opgestart met als missie de funk, soul en jazz in al haar oude en nieuwe varianten te promoten. Tevens dient het ook als een muzikaal en creatief platform voor gelijkgestemde zielen. 

Hedon Media

Bekijk hier foto’s, live concerten, nieuwe clips, interviews en meer

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...