Programma
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

VOOR AL WAT IK BEMIN o.a. STIKSTOF

Grote Zaal / Kleine Zaal / Foyer
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten

BLUESWORLD CAFE

ELECTRIC BLUES

  • Datum
  • Aanvang
  • Zaal open
  • PrijsGratis
  • LocatieKleine Zaal
  • StatusGewijzigd

BLUESWORLD CAFE

Elke 1e dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand speelt Electric Blues!

De Noordwijkse band Electric Blues werd opgericht door Henk Vegt,Bert Bulk en Wendel Hillebrands. De eerste jaren (1967-1968) nog onder de naam “Relax” maar in 1969 werd de naam omgedoopt In Electric Blues  een naam die de lading beter dekte want het repertoire bestond destijds uitsluitend uit Bluesnummers van o.a. John Mayall,Cuby,Savoy Brown,Fleetwood Mac,Ten Years After etc.. Al snel werd de band voor optredens gevraagd, eerst  in de Bollenstreek en de Leidse regio en later ver daarbuiten zelfs tot in Duitsland.

In 1979 bracht de band haar eerste LP uit “Still Going Strong” , Nummers veelal gecomponeerd en van tekst voorzien door Henk Vegt. Momenteel tourt de band door Nederland met het project “Electric Blues honors Cuby+Blizzards” welke het nodige teweeg heeft gebracht onder de vele C+B fans in Nederland met spetterende optredens in  o.a. Grolloo, Meppel,Zwolle,Kinderdijk e.a. plaatsen alwaar de band overal gevolgd wordt door een schare Cuby Fans. In 2012 en 2013 bracht de band een live DVD uit en in 2014 het suksesvolle album Desert Pain.