Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

VOOR AL WAT IK BEMIN o.a. STIKSTOF

Grote Zaal / Kleine Zaal / Foyer
Info

Net Bevestigd

Onze Headliners

Genre Alternative

Programma

apr.

okt.

nov.

dec.

jan.

feb.

mrt.

apr.

mei

jun.

jul.

sep.

okt.

nov.

Sluiten
Deze video wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd

KEVIN

TESTEN VOOR TOEGANG

  • Datum
  • LocatieGrote Zaal
  • StatusUitverkocht

Dit event is uitverkocht. Wij raden af om kaarten via andere websites te kopen. Wil je voortaan direct op de hoogte zijn als de kaartverkoop start? Meld je aan voor de Hedon WhatsApp service !

Let op: dit optreden is met zitplaatsen. Het reguliere coronaprotocol is van kracht inclusief de 1,5m-maatregel.

In verband met de maatregelen is het alleen mogelijk om 2 tickets te bestellen per account omdat de zaalindeling voor deze test ook ingericht is op tweetallen. Ticketkopers ontvangen per mail een link om een testafspraak te kunnen maken bij een van de sneltestlocaties. Alle bezoekers dienen aan de deur een geldig ticket en negatief testresultaat te kunnen tonen. 

Kijk voor meer informatie op www.testenvoortoegang.nl 

Deze voorstelling is geweest

Kevin did it again: voor maar liefst de derde keer op rij - na ‘Lente’ (2018), en ‘Vrij’ (2019) - wist hij opnieuw een nummer 1 album binnen te slepen met zijn reeds uitgebrachte, ‘Animal Stories’. Dit is overigens het eerste project dat Kevin heeft uitgebracht via zijn eigen gelijknamige platenlabel Animal Stories, in samenwerking met Noah’s Ark. Naast acht solo-tracks met laidback flows en ijzersterke teksten, waarvan de single releases ‘Ietsjes Later’ en ‘Gordelweg’ de top charts regeerden, staan er ook acht pakkende featurings op de plaat met gerenommeerde collega-artiesten, zoals Frenna, Ronnie Flex en Hef.