Dit evenement is geweest

Support: STREAM OF PASSION

Momenteel leggen componist Arjen Lucassen en zangeres Anneke van Giersbergen de laatste hand aan een dubbel conceptalbum dat in maart 2015 zal verschijnen onder de naam The Gentle Storm. Frontvrouw Van Giersbergen heeft enkele van Nederlands beste metalmuzikanten om zich heen verzameld om dit album live te gaan presenteren. Zelfverklaard kluizenaar Lucassen gaat niet mee op tour. 

Anneke van Giersbergen, die deze maand precies 20 jaar geleden haar carrière bij The Gathering begon, zal naast werk van The Gentle Storm en nummers uit haar solo repertoire, ook enkele The Gathering klassiekers in de setlijst opnemen.

STREAM OF PASSION
Het nieuwe album A War Of Our Own is net verschenen van Nederlandse metal band Stream of Passion. Het vierde album van Stream Of Passion sluit een periode af waarin de band moest vechten voor wat ze waard was, nadat zij besloten de deal met hun platenlabel te beëindigen.  Op muzikaal vlak heeft de band hun sound geperfectioneerd door ambitieuzer dan ooit te werk te gaan. A War Of Our Own is progressiever en melodieuzer dan de vorige albums. Ook de symfonische elementen en de Latijns-Amerikaanse passie, beiden zo kenmerkend voor Stream Of Passion, zijn volop aanwezig. De release van het album werd groots gevierd, met optredens in Nederland, in de UK, Tsjechië en Duitsland. 

 

Ongeveer eenmaal per maand selecteren Hedon en Jack Daniels een concert van een artiest in Hedon waarmee de tradtitie om mensen te belonen op vrijdag, na een week hard werken wordt voortgezet; Because You Earned It! Een artiest die aansluit op de beleving van het Rock & Roll whiskeymerk waar je extra van kan genieten met een Jack & Cola in je hand. Deze maand is het optreden van The Gentle Storm geselecteerd als Jack Friday dus zorg ervoor dat je het juiste drankje besteld... Cheers!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...