Dit evenement is geweest

met HNK, Pauluz & $imon 


Let op! Vanwege het optreden van Spinvis, dat voor deze editie van Sabotage aan zit, gaan de deuren een half uur later open dan normaal en is de entree gratis tot 00:30 uur. Let wel, Spinvis is uitverkocht en er kunnen dus pas nieuwe bezoekers naar binnen zodra dus zodra er mensen uitgaan.

De grootste dansvloer van Zwolle. Het beste soundsystem van Zwolle. Het hipste feest van Zwolle.... SABOTAGE!!

Stuk gaan, dat doe je maandelijks op het meest besproken feest van Zwolle: SABOTAGE! Voor Februari voegen we daar nog eens een extra zaterdag-editie aan toe! Hiphop, Dubstep, Indie, Electro, Alternative; tijdens dit eclectische feest komt alles voorbij. HNK (Henk Kanning - KinkFM) en Pauluz (Plato,Blizzurd) zorgen ervoor dat jij de volgende ochtend spierpijn hebt van het dansen.

Maar SABOTAGE betekent meer dan alleen uit je plaat gaan! Iedere editie brengt weer een nieuwe special guest met zich mee en vroege vogels worden steevast beloont met gratis entree (voor 0:00 binnen!) Met HNK en Pauluz aan het roer sta je gegarandeerd te zweten tot diep in de nacht. 

You Gotta Fight For Your Right To Party!

Welkom in HEDON

Aan de rand van het centrum van Zwolle staat een markant modern gebouw waar je terecht kan voor de beste concerten en spectaculaire dancefeesten. Het onlangs compleet vernieuwde Hedon beschikt o.a. over twee spiksplinternieuwe zalen, een ruime foyer, professionele oefenruimtes, een backstage café inclusief dakterras en alle faciliteiten die horen bij een poppodium dat flink aan de weg timmert. Zien en beleven is geloven, want een avond in Hedon met haar sublieme akoestiek en state of the art lichttechniek moet je nou eenmaal zelf ervaren. Tot die tijd nodigen we je uit om online alvast een kijkje binnen te komen nemen...